Hopp til hovedinnholdet

Jeg er redd jeg har testikkelkreft...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg beklager å måtte skrive men jeg får snart nervesammenbrudd. jeg har lest på nætt at om du har testikkelkreft så dukker det opp klumper på testikkelen, og nå netttop undersøkte jeg begge og la merke til noe, på toppen av venstre testikkel, bare på den, det er noe mykt men det er ikke på den høyre så jeg er veldig skremt, dersom jeg har testikkelkreft, kan jeg dø av det? MvH en livredd gutt!

SVAR

Besvart 28.07.2018 11:08:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Å sjekke pung og penis hos legen

Mange synes det er flaut å vise den mest private kroppsdelen til en fremmed. Frykt ikke! Å dra til legen for en underlivsundersøkelse er ikke så ille som du tror.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Små og store penisplager

Ser du noe på penis som ikke har vært der før? Noen plager er ufarlige og forsvinner av seg selv, andre er mer alvorlige og må behandles. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Er du redd for å være syk?

Det er ikke uvanlig å tenke at man kan ha fått en alvorlig sykdom. For noen kan tankene ta mye tid og krefter, og føre til det man kaller hypokondri eller helseangst.

 

Les mer
account_circle