Hopp til hovedinnholdet

Er det normalt med blodårer i skjeden?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente på tretten og av å til kan det klø litt i underlivet. Lillesøsteren min kan av å til rope at det klør i underlivet. Jeg har det ikke ofte, men jeg skjente at det klødde litt i dag. Littegranne en gang. Jeg skjekket om det var noe der som så galt ut, jeg oppdaga en svartblå stripe på den ene siden og ble livredd så jeg sjekket den andre siden, det var det samme da, men det så ut som en blod åre og det var andre blodårer der å så jeg tror det jeg først så også var en blod åre og jeg er nesten helt sikker. Men jeg er bare redd for att jeg har en sykdom!!! Jeg blir redd og deprimert og får angst og ingenting er gøy lenger for jeg går bare å tenker på det!!!!

SVAR

Besvart 24.08.2018 14:46:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer, andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
account_circle