Hopp til hovedinnholdet

Blemmer nedentil

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har vært plaget med en del blemmer nedentil. Jeg vet ikke hva de blemmene er. En gang hadde jeg en stor og smertefull blemme som gjorde veldig vondt, akkurat den måtte jeg stikke hull på og da gikk smerten bort. I det siste har jeg ikke vært barbert, men barberte meg nå og nå er det heldigvis bare en blemme der, men den er rød. Siden jeg har vært plaget mye med blemmer, kan det være en kjønnsykdom? Herpes for eks? Jeg aner ikke hvordan herpes ser ut hvis man har det der nede, jeg bare vet åssen herpes ser ut på munn, men har lest at herpes nedentil og på munn er forskjellig. Kanskje det er kviser jeg har nedentil? Men mange av de blemmene jeg hadde synes jeg ikke lignet på kviser bortsett fra den smertefulle blemmen. Den blemmen jeg har nå er veldig flat og helt rød og ligner heller ikke på en kvise synes jeg. Har dere aning på hva slags blemmer/blemme det kan være jeg hadde og har? Hilsen jenta med blemmer.

SVAR

Besvart 30.08.2018 22:09:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Hva skjer ved gynekologisk undersøkelse?

Å ta underlivssjekk for første gang kan virke skummelt og flaut. Hvordan foregår undersøkelsen? Når bør man ta den? Gjør det vondt? I denne artikkelen får du svar.

 

Les mer
attach_file

Kan jeg ha en kjønnssykdom?

Har du hatt ubeskyttet sex? Klør eller svir det i underlivet? Her finner du oversikt over de ulike kjønnssykdommene (soi) som kan smitte ved sex.

 

Les mer
attach_file

Skal du fjerne hår eller ikke?

Du bestemmer selv om du vil fjerne hår på kroppen og i ansiktet eller ikke. Her får du noen tips og råd om hårfjerning.

 

Les mer
attach_file

Alt om fitte, vulva og vagina

Vulva er den ytre, synlige delen av kjønnsorganet, mens vagina er den indre delen. Fitte er det ordet som best beskriver hele området.

 

Les mer
account_circle