Hopp til hovedinnholdet

Jeg klør veldig i underlivet og det er heilt sykt irriterende.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg klør veldig i underlivet og det er heilt sykt irriterende. Jeg vet ikke hvorfor det skjer. Det klør som oftes på kveldene og sån. Jeg har prøvd å ikke sove med truse noen nettet, men det hjelper ikke. Har også prøvd å fjerne hår, men det klør likevel. Jeg tørt ikke å si det til mamma eller å gå til helsesøster på skolen. Jeg har i tilleg akkurat begynt på ungdomsskolen. Jeg håper på svar om hva det er eller hvordan jeg kan gjøre det sån at det ikke klør. PS denne nettsiden er utrolig bra!!

SVAR

Besvart 02.09.2018 16:52:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer, andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter, men det er store forskjeller.

 

Les mer
account_circle