Hopp til hovedinnholdet

Hva er den hvitlige utfloden?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! For ca tre år siden fikk jeg sopp i underlivet. Fikk behandlet dette med hjelp av lege/helsesøster, men dukket stadig opp igjen. Har brukt diverse soppkurer (canesten pille og krem, diflucan) inntill en helsesøster tok en test av utloden og sa det ikke var sopp likevel... For et halvt år siden ble jeg fortalt av min fastlege at jeg har sopp etter en rask GU, selv om det ikke klødde og jeg kun hadde hvite klumper i utfloden. Etter kuren kom det tilbake og jeg endte opp med å gå til min engelske lege (studerer i England) og fikk en noe sterkere kur (krem) som varte en uke. Da tok også kjæresten min en kur. Nå har det ikke kommet tilbake siden det, enda jeg fortsatt har perioder med litt hvite prikker som jeg bare vasker bort. Regner med at dette ikke er sopp. Men, de siste gangene jeg har hatt sex med kjæresten min har det kommet en melkehvit væske ut. Hva kan dette være? Og hvis jeg må til legen, hva burde jeg spørre om? Takk for svar!

SVAR

Besvart 18.09.2018 22:51:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva skjer hos gynekologen?

Å ta underlivssjekk for første gang kan virke skummelt og flaut. Hvordan foregår undersøkelsen? Når bør man ta den? Gjør det vondt? I denne artikkelen får du svar.

 

Les mer
attach_file

Utflod – til nytte og bekymring

Utflod fra skjeden er noe alle kvinner har. Normal utflod holder underlivet friskt og gir god glid ved samleie. Hvis utfloden endrer seg kan det være et tegn på at noe er galt.

 

Les mer
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer, andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
account_circle