Hopp til hovedinnholdet

Små røde prikker på penisen

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en gutt på 14 år. Jeg har små prikker på penisen mest nederst på penisen om noen mer synlige på hodet. Det svir av og til når jeg urinerer minst en gang til dagen. Jeg har hatt dette i ivertfall 1 år men det kan være lengre. Når jeg ser under forhuden så er jeg ganske rød av og til rundt tuppen av hodet og det er mest rød når det svir veldigt. Ofte når jeg er ferdig på do kommer det så dråper urin i bokseren min uansett hvor mye jeg tørker meg. Jeg er redd for og gå til doktoren fordi jeg er redd for og måtte operere elle noe sånt.

SVAR

Besvart 23.09.2018 19:02:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Små og store penisplager

Ser du noe på penis som ikke har vært der før? Noen plager er ufarlige og forsvinner av seg selv, andre er mer alvorlige og må behandles. Her er en oversikt.

 

Les mer
account_circle