Hopp til hovedinnholdet

Brunt blod som lukter

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Her om dagen fikk jeg sikkelig mensen smerter mens jeg sov. Våknet med liten blødning som var rosa. Så forsvant det etter noe timer og mage smerten forsvant etter 30-40 min. Dagen etter var det brunt. Og plutselig følte jeg det kom noe ut av vaginaen min. Som lignet kyllig bit men var brunt pga brun utflod og den luktet. Etter den ble fjernet fikk jeg ferskt blod og følte mensen kom, og fikk mensen smerter. Men under min siste mens, så var det brunt blod på morningen, på kvelden rødt, som lukter ordentlig BLOD(metal aktig... er det fortsatt mensen?.. er redd fordi det har aldri skjedd før.. jeg er en jente på 24, gift. Men redd for at det er noe ille. Pleier som regel å ha ubeskyttet sex, men ingen spruting inni meg... hva er det det kan være? Mensen?

SVAR

Besvart 26.09.2018 08:42:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva skjer ved gynekologisk undersøkelse?

Å ta underlivssjekk for første gang kan virke skummelt og flaut. Hvordan foregår undersøkelsen? Når bør man ta den? Gjør det vondt? I denne artikkelen får du svar.

 

Les mer
attach_file

Mensen – sånn er det

Mensen er blødningen som kommer fra skjeden én gang i måneden. Her er alt du trenger å vite.

 

Les mer
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer, andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
account_circle