Hopp til hovedinnholdet

Jeg har så små bryster

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har et problem det er vanskelig å snakke om, men jeg må virkelig få gjort noe med det. For jeg føler dette kan ødelegge resten av ungdomstiden min. Jeg har funnet ut at brystene mine er underutviklede. Eg tror det kalles tubulære bryster eller noe sånt. Jeg synes det ser helt forferdelig ut, og det ødelegger skikkelig for meg. Dette er nok den største psykiske belastningen jeg har. Selvtilliten min er på bånn, og det er forferdelig flaut å vise meg i gymgarderoben. Det er også vanskelig, da dette stopper meg fra å ha sex og sånn. Å gå uten bh under hettegensere åsånn er jo sykt komfortabelt, men jeg kan ikke. Det ser jo helt grusomt ut! Er det 18 årsgrense for en operasjon uansett? Eller kan man få operasjon før? Jeg føler det er krise. I så fall; hvor mye vil en slik operasjon koste, og er det mulighet for å få dekt noe? Om operasjon ikke er mulig før om to år, er det noe annet jeg kan gjøre for at puppene mine skal se normale ut? Hormonbehandling? Går det an?

SVAR

Besvart 07.10.2018 22:21:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle