Hopp til hovedinnholdet

Usikker på om soppbehandlingen funker

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har lenge vært sikker på at jeg har en soppinfeksjon i underlivet, fordi det har vært tykk utflod som ligner på cottage cheese, og det er jo sånn soppinfeksjon beskrives på utseendet. Jeg fortalte derfor dette til mamma, og hun sa først at vi måtte til legen men jeg nektet fordi jeg synes det er så flaut.. men jeg er 100% sikker på at det er sopp. Så det endte opp med at mamma kjøpte en canestenpille til meg og krem som hører til, og har nå brukt dette i ca 3 dager.. men er så usikker på om det funker fordi det fortsatt er litt utflod blanda med blod i underlivet mitt, og lurte derfor på hvorfor det er slik og om dere har noe svar på dette? Hilsen en litt fortvilet jente

SVAR

Besvart 09.10.2018 20:29:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva skjer hos gynekologen?

Å ta underlivssjekk for første gang kan virke skummelt og flaut. Hvordan foregår undersøkelsen? Når bør man ta den? Gjør det vondt? I denne artikkelen får du svar.

 

Les mer
attach_file

Utflod – til nytte og bekymring

Utflod fra skjeden er noe alle kvinner har. Normal utflod holder underlivet friskt og gir god glid ved samleie. Hvis utfloden endrer seg kan det være et tegn på at noe er galt.

 

Les mer
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer, andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
account_circle