Hopp til hovedinnholdet

Hvordan få bort soppen for godt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har slitt lenge med underlivet mitt og jeg begynner å bli lei. Jeg har hatt soppinfeksjon flere ganger, og har fått det behandlet med både actigel og floraplus av multi-gyn og pevaryl depot. Jeg har ikke utfloden som kjennetegner sopp lenger. Men jeg blir aldri kvitt kløen, og den er så vond!!!! Både utenpå og innenfor kjønnsleppene, rundt sjeden og rundt anus. Nå nylig har jeg vært på fjelltur med trange truser som gnager og fuktighet, så jeg kan tenke meg at de røde områdene kommer fra det nå. Men hvordan blir jeg kvitt det? For godt! Jeg vil dra til legen, men det koster så mye for legetimen, jeg har ikke de pengene..

SVAR

Besvart 14.10.2018 12:25:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Kan jeg ha en kjønnssykdom?

Har du hatt ubeskyttet sex? Klør eller svir det i underlivet? Her finner du oversikt over de ulike kjønnssykdommene (soi) som kan smitte ved sex.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer, andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
account_circle