Hopp til hovedinnholdet

Har strekkmerker bak knærne. synes selv jeg er feit

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er 15 år, og driver med håndball på fritiden. Vi har treninger 2 ganger i uka, og hver trening er 90minutter. I tilegg har vi kanskje 1 kamp i uka nå, siden sesongen akkurat har startet. Jeg er 168cm høy og veier 68kg. Jeg syns det er veldig mye, og jeg tenker hele tiden på vekta mi og hvordan jeg ser ut, og jeg har fått strekkmerker bak knærne. Så det jeg lurte på er om det er fordi jeg har blitt feit eller om det er fordi vi har styrke på treninger noen ganger?

SVAR

Besvart 22.10.2018 17:33:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Lurer du på hva det er vanlig å veie?

Alle kropper er forskjellige, så det er umulig å si. Lurer du på hvilken vekt som er normalt for deg, bør du snakke med en lege eller helsesykepleier.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Føler du på kroppspress?

Fra vi er unge blir vi utsatt for skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok. Men det trenger ikke å være sånn.

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
account_circle