Hopp til hovedinnholdet

Det lukter litt fra navlen min

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jente,15! Jeg lurer på noe som kanskje ikke er helt vanlig å spørre om her, men har ikke funnet svar noe sted! Jeg har innovernavle og jeg merker det lukter litt vondt og er litt fuktig der inne, det er litt kornete fukt, hvis det går ann å kalle det for det. Jeg har prøvd å rense med vanlig vann og pyrisept (ikke vært veldig flink på det) men det kommer tilbake, nå i stad skulle jeg rense litt med en q-tip og vann og når jeg tok q-tip’n ut igjen, var det en lett rød/rosa farge på den. Jeg blir jo litt stresset når det kommer blodlignende ting ut av navelen min, hva kan være årsaken?

SVAR

Besvart 25.10.2018 09:09:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle