Hopp til hovedinnholdet

Oppdaget nylig en liten klump ved underlivet som ikke gjør vondt

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

oppdaget nylig en liten klump ved underlivet som ikke gjør vondt eller er spesielt ubehagelig med mindre jeg presser på den. Når jeg sier liten mener jeg liten som i en halv cm i dm. den ser heller ikke ut på noen spesiell måte, så ikke som en kvise eller noe, men det er bare som en liten kul under huden(ikke hard liksom men fortsatt en kul). Aner ikke hvor lenge den har vært der, men tror ikke den har vært der lenge i og med at jeg nettop oppdaget den. er fullt klar over at dere ikke kan gi meg et konkret svar men jeg ville bare høre fra noen om det var grunn til å gå til legen eller å bare se om den går vekk av seg selv.

SVAR

Besvart 14.11.2018 22:03:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle