Hopp til hovedinnholdet

Jeg har væske fra brystene, er det vanlig?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har kikket litt rundt på nettet, men finner ingen konkret svar. Jeg har fått væske ut fra brystvortene i over 3år nå. Da jeg først fikk det, gjekk jeg på p-piller. Nå har jeg hatt spiral i over 2år. Legen sa det kunne være hormoner. Det kan renne væske ut, uten at jeg klemmer på de. Har som vane å ha hendene på brystene, som da kan føre til stimulering? Etter hva jeg har lest, konkludere jeg med at dette er en blanding av stimulering og hormoner. Det er kun hvit væske som kommer ut, men nå er jeg ganske lei av dette, er det noen mulighet for å bli kvitt dette?

SVAR

Besvart 14.11.2018 17:43:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle