Hopp til hovedinnholdet

Jeg har ikke energi til noen ting, ligger bare i sengen, hva gjør jeg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Mørketiden… Mørketiden er såååå utrolig tung! Jeg føler meg som en stor elefant, klarer knapt å gå ut av sengen min. Har ikke energi selv om jeg inntar store mengder mat. Jeg orker ikke å dusje eller stå opp. Det hær er et rent helvete. Hjelp meg! Hvordan skal jeg komme meg over det hær. Jeg er trøtt hele tiden, men får ikke sove mere enn 1 time om natta. Jeg tar omega 3 uten at det hjelper noe. Jeg har ikke energi til å sitte på en stol engang. Må ligge i sengen min. What to do ?

SVAR

Besvart 19.12.2018 13:33:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Råd til deg som strever med å sove

Kroppen og hjernen din er avhengig av søvn for å fungere godt. Samtidig er det vanlig å ha søvnvansker. Her får du tips til gode søvnvaner.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
attach_file

Hvordan takler jeg mørketiden?

Den norske vinteren er mørk, spesielt i Nord-Norge. Mange synes denne tiden på året er tung og vanskelig. Det kan hjelpe å se de positive sidene ved mørketiden.

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
account_circle