Hopp til hovedinnholdet

Det stikker og gjør vondt ved siden av klitoris

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg hadde sex med kjæresten min i går, og da han skulle gå ned på meg, fikk jeg så vondt på klitoris bare han var nær. Det stikker og gjør veldig vondt, nesten en blanding av at jeg har en flis eller et blåmerke. I dag så jeg at jeg hadde en typ rød flekk på venstre side av klitoris. Jeg og kjæresten min har mye sex, og det hender at jeg fingrer mye selv også. Hva kan dette være?

SVAR

Besvart 07.01.2019 20:08:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Alt om onanering

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Hva skjer ved gynekologisk undersøkelse?

Å ta underlivssjekk for første gang kan virke skummelt og flaut. Hvordan foregår undersøkelsen? Når bør man ta den? Gjør det vondt? I denne artikkelen får du svar.

 

Les mer
account_circle