Hopp til hovedinnholdet

Klumper under brystvortene

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har noen klumper under brystvortene som jeg har hatt i noen år. De er ikke veldig store, men det er bare irriterende å ha dem der. Hvis det er sånn passe varmt og ikke kaldt står liksom brystvortene ut. Dette syntes jeg er flaut og det har blitt påpekt av vennene mine flere ganger. Er dette noe å være redd for? Har lest flere artikler om dette, men det er mange forskjellige meninger. Takk for svar :)

SVAR

Besvart 20.01.2019 14:01:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Gutter og puberteten

Kanskje får du mer hår på kroppen, større føtter, eller svette – velkommen til puberteten. Dette skjer som regel en gang mellom 11 og 15 år hos gutter.

 

Les mer
account_circle