Hopp til hovedinnholdet

Jeg er bare lit bekymret over kroppen min...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei:) Jeg er bare lit bekymret over kroppen min... Jeg er 13 år trener 4 ganger i uka på studio (noen ganger svømming) jeg veier 47kg ca og er vet ikke nøyaktig høyde men er ca på 150cm trur jeg. Jeg er jo i god form så jeg kjenner jeg er fortvilet over lår og rumpe på grunn av noe som kalles appelsinhud! Har lest en del om det og kommet til en konklusjon med at ingenting stemmer, jeg har ikke hatt mensen og ikke er jeg i overgangsalderen heller så det kan ikke være hormoner. Jeg er ikke overvektig jeg er jo god kondis, og det kan ikke være arv. Så vær så snill fortell meg hva jeg har gjort feil og hva jeg må gjøre for å få vekk det dumme appelsinskallet, jeg er allerede usikker over kroppen min så vær så snill og hjelp meg

SVAR

Besvart 30.01.2019 22:51:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Føler du på kroppspress?

Fra vi er unge blir vi utsatt for skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok. Men det trenger ikke å være sånn.

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
account_circle