Hopp til hovedinnholdet

Små gule klumper i brystvortene.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente på 16 år. Jeg har hatt bryster i et par år nå og veldig tidlig merket jeg at jeg hadde noen små, gule klumper i midten av begge brystvortene mine. Det er litt som om nipplene mine er tørre; jeg kan dra i dem og de deles opp i små deler, litt som en tørka vorte eller no, og det er (ofte, ikke alltid, men nesten) noen gule klumper i midten. har vært slik så lenge jeg kan huske. Jeg prøvde en gang for lenge siden å nappe klumpene ut, noe som jeg lett kunne, men jeg blødde litt og siden har jeg ikke prøvd det. Jeg har bare godt ut i fra at dette er normalt, men innså for noen uker siden at det ikke er det. Kan dere si meg hva det er eller skyldes? Er det farlig? Burde jeg se en lege?

SVAR

Besvart 03.02.2019 13:27:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle