Hopp til hovedinnholdet

Fikk en klump på halsen i forbindelse med feber.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! For ca en uke siden hadde jeg kraftig feber. Under denne feberen har det oppstått en klump på høyre side av halsen. Det er ganske ømt rundt hele klumpen og på selve klumpen (men mest rundt den). Jeg kjenner på en måte at det er noe der i halsen når jeg svelger, dette plager meg. . Jeg føler at jeg ikke kan gå til legen på grunn av at jeg var der for ett par uker si, å hvis jeg da kommer der igjen vil han sikkert ikke ta meg på alvor. Bekymrer meg veldig for hva dette kan være, takk for svar på forhånd.

SVAR

Besvart 13.02.2019 12:54:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle