Hopp til hovedinnholdet

Fikk herpes for et år siden, føles utrolig tungt, valgt å leve i sølibat.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg fikk hsv2 for ett år siden og jeg har enda ikke kommet over dette.Jeg føler jeg har fått den dødsdommen.Har god støtte fra venninner og ingen av dem bryr seg om at jeg har det.Men dette hjelper meg ikke.Skulle så gjerne hørt det fra en gutt/mann sitt perspektiv virker som de er på en måte mer dømmende til dette.Jeg klarer ikke tenke klart lenger, føler at hele personen jeg var har blitt byttet ut med noe motbydelig. Jeg vet at alle sier det at man ikke «er herpes», men det er bare noe «du har».Men helt siden jeg fikk diagnosen så føler jeg at det er alt jeg er nå, ikke noe mer. Jeg sliter noe ordentlig med disse tankene og blir gravd ned i en dyp depresjon hver gang. For syns det er så synd at dette skal definere meg nå, er hvertfall det jeg føler selv. Vil noen kunne elske meg og må jeg si dette til en potensiell partner?har allerede valgt å leve i sølibat.Virker som at alle forhold nå til dags starter med å hoppe i sengen,syns dette er trist...kunne man ikke bare datet først

SVAR

Besvart 17.02.2019 00:54:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Herpes – munnherpes og kjønnsherpes

Herpes er vanligere enn du tror. Rundt 80 % av befolkningen i Norge kan være smittet med et herpesvirus. Mange er smittet uten at de noen gang får utbrudd med sår.

 

Les mer
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle