Hopp til hovedinnholdet

Mye utflod, både helt flytende klumper og tykk utflod.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei i den siste uka har det komt veldig mye utflod både helt flytende klumper og tykk utflod. jeg tror jeg har en infeksjon eller noe for ca 1 måned siden begynnte det å klø og gjøre veldig vondt der nede og etter en uke ga det seg så fikk jeg ingenting utflod i ca 1 uke og så begynnte utfloden å komme til bake men den luktet fisk og nå har jeg masse utflod. jeg er veldig forvirret og vil ikke gå til lege men det er dumt siden utfloden går ofte i gjennom buksa og da ser det ut som at jeg har tissa på meg:( hvor lenge varer det utennoen behandling? jeg har hatt mensen i snart ett år viss det har noe å si.

SVAR

Besvart 24.02.2019 07:38:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Utflod – til nytte og bekymring

Utflod fra skjeden er noe alle kvinner har. Normal utflod holder underlivet friskt og gir god glid ved samleie. Hvis utfloden endrer seg kan det være et tegn på at noe er galt.

 

Les mer
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter, men det er store forskjeller.

 

Les mer
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer, andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle