Hopp til hovedinnholdet

Kan legen hjelpe meg uten at foreldre får vite?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. I et år kanskje, hvert fall et halvt år, har jeg plages mye med magesmerter, slapphet, kvalme og hodepine. Det kommer slike «anfall» ca 2 ganger i måneden. Pluss hvis jeg trener på morningen. Nå orker jeg ikke mer. Jeg har vært innom tanken at det kan være stress, men ellers er den psykiske og fysiske helsen min bra. Det har gått så langt at jeg ikke orker mer. Tror dere legen kan hjelpe meg? Og kan jeg gå til legen uten at foreldrene mine får vite det?

SVAR

Besvart 18.03.2019 19:32:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Slik takler du stress

Det er tungt for kroppen å være stressa over lang tid. Derfor er det lurt å lære seg teknikker for å mestre det.

 

Les mer
attach_file

Psykologisk førstehjelp når følelsene er vanskelige

Følelsene påvirker hvordan du tenker og tankene påvirker hvordan du føler. Tankekraften kan hjelpe deg til å få det bedre med følelsene.

 

Les mer
account_circle