Hopp til hovedinnholdet

Jeg er bekymret fordi jeg spiser lite og driver med selvskading!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 13. Jeg er veldig redd, fordi jeg har lagt merke til at jeg spiser veldig lite. Jeg veier nå 53.5 og er ca 1.60 høy Jeg er veldig bekymret for meg selv fordi jeg driver nå i tillegg med selvskading. I helgene spiser jeg den første maten mamma lager også resten av dagen spiser jeg små ting. Da mener jeg eple, sjokolade, nøtter også melk osv. Jeg har også lagt merke til at det er en stund siden jeg har hatt mensen. Sist jeg hadde det var kanskje slutten i februar. 53.5 virker kanskje ikke så lite men jeg synes det. Jeg har btw spist sånn i flere år, så jeg er litt vant med det. Også har jeg lagt merke til at jeg blir fort sur og irritert på ting og folk veldig fort. Slet veldig med søvn før, sliter fortsatt men ikke mye. Takk for meg:(

SVAR

Besvart 29.03.2019 09:56:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jeg veier for lite – hva skal jeg gjøre?

Det kan være vanskelig å gå opp i vekt. Det er lurt å spise oftere og mer. Men det er også viktig hva du spiser. Her er noen tips.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
account_circle