Hopp til hovedinnholdet

Er grunnen til at jeg promper og har vondt i magen at mensen var mindre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg vet ikke om dette egentlig er relevant til det jeg lurer på, men jeg tar det med allikavel. Jeg går på p-pillene Almina 28, og forrige fredag (15.mars) tok jeg den første sukkerpilla, og tirsdag (19.mars) begynte jeg å blø. De tidligere gangene når jeg har hatt mensen har jeg blødd en del og det har gått mer over til å bli brunt rundt torsdag. Men denne gangen blødde jeg ikke like mye, og det ble brunt tidligere. I går tirsdag (26.mars) kjente jeg smerter nederst i magen på venstre side etter at jeg hadde vært på do. Og jeg syns det ligna på slike mensen smerter man vanligvis pleier å få rett før mensen (jeg har alltid fått det altså, også denne gangen), så jeg ble litt forvirra og skjønner ikke helt, og fra i går og til i dag har jeg fått ut luft når jeg har vært på do og ellers fått prompa litt. Er dette ettervirkninger som følge av at jeg ikke blødde like mye som tidligere menstruasjoner, eller er det rett og slett luftsmerter som ligner mensensmerter?

SVAR

Besvart 31.03.2019 09:41:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurer du på hvordan du får tak i prevensjon, hvordan du starter opp eller hva du gjør om du glemmer å ta det når du skal. Her får du svar.

 

Les mer
attach_file

Vanlige bivirkninger av p-piller og annen hormonell prevensjon

Alle medikamenter som du tar har en virkning, men også potensielle bivirkninger. Her finner du en oversikt over hvilke bivirkninger de ulike hormonelle prevensjonsmetodene kan gi.

 

Les mer
account_circle