Hopp til hovedinnholdet

Spiser ikke mye,får kommentarer på at jeg ser tynn ut. veier jeg for lite

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Heisann ^_^ Jeg er en jente, er 15 år og jeg er 1.68 cm høy og veier ca 52 kg. Er det normalt eller ikke? Har fått noen kommentarer på at jeg ser så tynn ut, men jeg tror det er fordi jeg ofte går i oversized hettegensere og skinny jeans. Jeg spiser ikke så veldig mye, har ikke så god appetitt. I går f.eks, spiste jeg 2 skiver ristet loff med egg og et klass Oboy ved siden av. Da var kl 9 eller 10 tror jeg. Etter det spiste jeg ikke før kl 6 eller 7 (husker ikke helt) da spiste jeg 2 rundstykker med skinke, ost, salat og paprika. Jeg drikker heller ikke så mye, I går drakk jeg et klass Oboy og ca en halv liter Pepsi Max. Er dette alt for lite? Jeg synes jeg fungerer helt normalt. Takk på forhånd :)

SVAR

Besvart 08.04.2019 23:42:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
account_circle