Hopp til hovedinnholdet

Sliter med selvtilliten min

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er ei jente på 15 (snart 16). 1. Jeg sliter veldig med selvtilliten min og jeg vil finne en metode for å gå litt ned i vekt og få mindre fett på magen. Det som er problemet er at jeg sover hele tiden for jeg er så psykisk og fysisk sliten hele tiden spesielt etter skolen. 2. Jeg lurer på om det er normalt at vaginaen skal vare litt brunere enn fargen du ellers har på kroppen? For jeg sliter veldig med det også. 3. Jeg er interessert i en gutt og han i meg, vi begge vil det samme med og ha sex, men jeg føler meg flau over kroppen min. Jeg har hatt sex, men da hadde jeg på meg en bh pga jeg synes det er flaut at puppene har forskjellig str og man merker at dem er det.. redd for at han skal like meg mindre pga det og pga hvordan vaginaen min ser ut.. Tusen takk på forhånd, trenger svar raskest mulig. Takk!

SVAR

Besvart 08.04.2019 17:55:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Gode vaner for en sunn hverdag

Her gir vi deg enkle tips om trening og matvaner som gjør hverdagen din sunnere. Det kreves verken spesiell diett eller fancy treningsformer.

 

Les mer
attach_file

Kjønnsorganet ditt er topp!

Det er vanlig å være usikker på kjønnsorganet sitt. Det finnes like mange forskjellige kjønnsorgan som det finnes ansikter. Ikke ett eneste ett er helt likt ditt. Tenk så fint!

 

Les mer
account_circle