Hopp til hovedinnholdet

Hvem kan jeg spørre om hjelp når jeg har smerter i underlivet?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 13 år. Jeg har stadig vondt i underlivet og vet ikke hvorfor. Jeg har vurdert og snakke med mamma om det men det nekter jeg å gjøre. Det jeg tenker at det kan være er sopp men jeg vet ikke. Har du noen råd om hvordan jeg kan sjekke om jeg har sopp eller noe annnet uten og liksom snakke med noen? Vil ikke lege og heller ikke mamma eller familie.

SVAR

Besvart 29.04.2019 10:14:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer, andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle