Hopp til hovedinnholdet

Går det an å operere bort strekkmerker?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg sliter mye med spising, og går derfor opp og ned i vekt. I løpet av seks måneder har jeg nå gått opp 20 kilo - så jeg gikk fra å være et beinrangel, til å bli litt lubben. Jeg hater det! Og det er ikke nok med det, for nå har jeg fått så utrolig mange strekkmerker! Puppene mine er helt fulle av dem! De er så lilla-røde og så utrolig mange. Rumpa mi er også dekket med strekkmerker, og de er også veldig røde, men ikke like intense som de som er på puppene mine. Jeg hater kroppen min enda mer enn noen gang, og jeg vil aldri bruke en bikini eller noe som viser spesielt mye hud igjen ettersom hele kroppen min nå er dekket av strekkmerker! Jeg vet at de aller fleste vil få strekkmerker iløpet av livet, og at de vil bli mindre synlige etterhvert, men jeg har så utrolig mange av dem, og de er så utrolig intense! De kommer vel aldri til å ikke syntes?! Hvordan skal jeg få en kjæreste hvis jeg ser sånn ut?! Hva kan jeg gjøre?! Går det an å få behandling for dette? Operere det bort?

SVAR

Besvart 20.05.2019 21:10:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Strekkmerker

Strekkmerker er noe mange bekymrer seg over. Det er veldig vanlig å få strekkmerker i puberteten, og det beste du kan gjøre er å akseptere dem som de er.

 

Les mer
attach_file

Føler du på kroppspress?

Fra vi er unge blir vi utsatt for skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok. Men det trenger ikke å være sånn.

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
account_circle