Hopp til hovedinnholdet

Vil antibiotika hindre effekten av p-staven?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Går på pstav og skal begynne med antibiotika pga ørebetennelse. Kan denne kombon ødelegge for virkningen av antibiotikan? Jeg har ikke sex lenger da eksen gjorde slutt for 3 mnd sider, men liker å ha i pstav da jeg ikke får mensen. Er derfor ikke redd for å bli gravid for øyeblikket. Mer om det vil påvirke effekten til medisinen?

SVAR

Besvart 22.05.2019 12:25:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurer du på hvordan du får tak i prevensjon, hvordan du starter opp eller hva du gjør om du glemmer å ta det når du skal. Her får du svar.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle