Hopp til hovedinnholdet

Hei, jeg bare lurer på hvor det går ann å teste for ADD henn?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg bare lurer på hvor det går ann å teste for ADD henn? Er det fastlege som kan overføre deg til en annen lege? Når jeg begynte å lese om ADD nå så kjente jeg meg igjen noe VELDIG, har aldri tenkt over at jeg kanskje har noe sånt... Men basert på hvor enkelt jeg bli distrahert, hvor mye jeg pusher ting som er mentalt krevende å gjøre, hvor mye ikke interessante tema`r gjør med uoppmerksom og får meg til å tenke på HELT andre ting, hvor hinsides ofte jeg sliter med å lese oppgaver på skolen "grundig" og gjør slruvefeil i både skriving og feil i rekkefølge på matte/fysikk oppgaver og andre oppgaver som krever organisering OSV... Så begynner jeg å tro jeg har det, det ville forklart hvorfor ungdomskolen spesielt også var så vanskelig... Men hvor kan man lissom teste for sånt?

SVAR

Besvart 27.05.2019 08:25:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er ADHD?

Daniel sitter ved pulten sin i klasserommet, men han hører ikke etter. Lærerens stemme føles som en grøt av lyd. Han snur seg og roper ut i rommet. Han kjeder seg. Læreren ber ham være stille. Daniel tar opp blyanten og slår den taktfast i pulten. Det bråker. Læreren blir sur. Klassekameratene ler. Daniel er ingen bølle. Han gjør så godt han kan.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle