Hopp til hovedinnholdet

Når jeg onanerer så blir det vått i senga eller i sofaen.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er ei jente som har onanert i over 1 år. Men jeg har ett spørsmål. Når jeg onanerer så presser jeg litt sammtidig for å oppnå orgasme ( noe jeg gjør hvær gang) men når jeg onanerer så blir det vått i senga eller i sofaen eller hvor som helst jeg onanerer og det er utrolig irriterende. Har brukt håndkle under men det kommer ofte mye væske så det er ikke alltid det hjelper. Det lukter ikke urin og jeg vet jeg kan squirte/sprut orgasme men det er ikke det heller forde det pleier og «sprute» ut. Men den væsken som kommer ut lukter enten veldig vondt eller ingen ting. Hva er det og hvordan kan jeg forhindre det? Hilsen kåt jente:) håper på raskt svar.

SVAR

Besvart 30.05.2019 17:14:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Hva er egentlig en orgasme?

Hvordan føles en orgasme, og er det forskjellig fra gutter og jenter?

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell. Når kåtheten øker, er det naturlig at nysgjerrigheten på sex også øker.

 

Les mer
attach_file

Alt om onanering

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
account_circle