Hopp til hovedinnholdet

Jeg fikk ikke sove i natt, fordi jeg hadde smerter i underlivet

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg hadde problemer med å sovne i natt, fordi jeg hadde smerter i underlivet. Jeg pleier ikke å ha mensensmerter, dessuten hadde jeg mensen sist uke. Jeg hadde smerter når jeg lå på ryggen, magen og på siden. Det gikk bra å sitte og stå. Det endte opp med at jeg sovnet sittende i fosterstilling. Smertene kom med cirka 10 sekunders mellomrom, og var ganske intense. Jeg er jomfru. Det kjentes ut som smertene kom fra eggstokkende, eller omtrent rundt det området. Hva kan dette være? Burde jeg gå til en lege? Jeg har ikke kjent noe idag. Jente, 15 år

SVAR

Besvart 19.06.2019 19:05:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Mensen – sånn er det

Mensen er blødningen som kommer fra skjeden én gang i måneden. Her er alt du trenger å vite.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hjelp, jeg har mensensmerter

Får du vondt i magen når du har mensen? Kanskje du blir kvalm eller oppblåst? Mensensmerter er ganske vanlig etter puberteten. Noen kjenner kun svake smerter, andre blir helt satt ut.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle