Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg fjerne arr etter selvskading?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har flere arr på armene og bena etter selvskading. Disse er 6/7 år gamle og veldig synlige. Det ene jeg har på låret er 1 cm i bredden og 10 cm langt, de på armene er noe mindre. Jeg skammer meg sånn over disse arrene og angrer enormt på at jeg tok valget om å ødelegge deler av kroppen min i en alder av 12 år. Jeg har idag greid å innse at dette var noe jeg faktisk gjorde for å få oppmerksomhet, at jeg skulle bli lagt merke til, ikke fordi jeg var deprimert eller noe slikt, det var jeg nemlig ikke og jeg har en fantastisk familie og venner. Disse arrene har den siste tiden begynt å plage meg mer, mest på grunn av mine yngre søsken, jeg vil ikke at de skal se det og tenke at det er noe som er greit å gjøre. Jeg vil gjerne prøve å ta de bort, men huden min er jo ødelagt. Hvem kan jeg ta kontakt med og vil det være dyrt? Jeg synes det er flaut å ta kontakt med disse laserklinikkene på grunn av selvskading og er redd de ikke vil hjelpe meg eller at de ikke tar det seriøst.

SVAR

Besvart 20.06.2019 11:25:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Har du arr?

Ett arr, mange arr, dype arr, grunne arr. Hvordan vil de bli og hva kan gjøres?

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle