Hopp til hovedinnholdet

Plager i underlivet siden oktober. sterke smerter ved samleie.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har siden oktober i fjor vært plaget med ulike plager i underlivet. I oktober ble jeg fortalt at jeg hadde sopp - så fikk behandling for det. Smertene gikk bort i noen måneder, helt til jeg bestemte meg for å dra til gyneokolog i februar i år. Der ble det sagt at jeg har tørre slimhiner, noe som fører til smerter under samleie. De siste to månedene har jeg hatt ekstrem svie i skjeden under samleie - så mye at vi må avbryte økten. Kan max ha sex 2 ganger i uken pga jeg må «spare» meg så jeg ikke får for vonde smerter. Jeg var nylig hos legen og hun mistenkte klamydia, men jeg testet negativt på det. Testet også negativt på ureinveisinfeksjon. Kan nevne at jeg har kjæreste (fast partner i 1 år) og har ikke hatt smerter før dette. Vet du hva smertene kan skyldes? Har også hatt et sår i skjedeinngangen som gjør det ekstra vondt under penetrering, men det verste er at det svir. Griner etter sex da jeg tisser pga svir så latterlig mye... På forhånd takk!

SVAR

Besvart 19.06.2019 20:14:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva skjer ved gynekologisk undersøkelse?

Å ta underlivssjekk for første gang kan virke skummelt og flaut. Hvordan foregår undersøkelsen? Når bør man ta den? Gjør det vondt? I denne artikkelen får du svar.

 

Les mer
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer, andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
account_circle