Hopp til hovedinnholdet

Jeg har vondt lukt nedentil, men ingen kløe eller svie, er det sopp?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Har i lengre tid slitt med vond lukt i underlivet. Har ikke sjekket det fordi det gjøt ikke vondt, svir ikke, klør ikke, merker liksom ikke noen ting. Jeg bestemte meg for å prøve canesten kremen, bare for å se. Det har ikke hjulpet noen ting på lukten.. Alt jeg har søkt opp har jo symptomer som kløe, svie osv.. men jeg har ikke noe av det... Noen ide på hva det mulig kan være? Kan sopp også være der uten kløe & svie?

SVAR

Besvart 26.06.2019 14:10:10
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer, andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Lukt fra underlivet

Alle, både gutter og jenter, har sin særegne lukt fra underlivet. Ingen er fullstendig luktfri, men det skal ikke lukte vondt.

 

Les mer
account_circle