Hopp til hovedinnholdet

Hva gjør jeg i sommer når jeg tisser og bæsjer på meg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg sliter med at jeg tisser og bæsjer på meg. Hele døgnet. På dagtid er det mye bedre enn på natt. Jeg bruker tykke bleier og body på natta, veldig tykke for å ikke lekke og body for å holde bleien på plass. På dagtid har jeg faste dotider, men tisser litt på meg uansett. Jeg bruker derfor ofte store tykke inkontinens bind eller DryNights eller DryNights med bind i. Men, nå er det sommerferie og vi reiser til Mallorca i 2 uker...da vet jeg ikke hva jeg skal gjøre. Har du/dere tips? Er tross alt 17 år gammel og det er flaut å ligge/bade på stranda og sånn i bleie når jeg er 17 år. Bleiene segger jo når de blir våte? Hva skal jeg gjøre? Vil base. Bleie og bikinitopp, badedrakt (noe jeg ikke liker veldig godt), bikini og bikinitruse? Hva skal jeg gjøre? Er nødt til å ha bleien eller det store innlegget og. For å unngå uhell. Har prøvd med dotider tettere men funker ikke. Er det noen spesielle bleier jeg kan bruke?

SVAR

Besvart 30.06.2019 22:39:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle