Hopp til hovedinnholdet

Det kom to klumper ut av skjeden som var rød/hvit, en litt større.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, vet ikke helt om dette er "krise", men hadde vært kult hvis noen hadde giddet å svart. Jeg tok p sprøyte for ca 2 måneder siden, men jeg fikk mensen for 4 dager siden igjen. Mamma sa at det er normalt siden det er første gang jeg går på p-sprøyte. Men det er ikke problemet, det er at jeg har hatt ganske vonde mensensmerter de siste dagene, og da jeg gikk på do i sta så kom det en klump ut av skjeden. Det var liksom ikke en sånn liten størkna blod klump, det har jeg hatt før vet at det er normalt. Den var liksom litt avlang og blanding av rød og hvit farge, den var kanskje ca 2 cm lang. Mamma bare lo og sa at det var nok bare en tørka blod klump blablabla litt senere gikk jeg på do igjen og da kom det en sånn liten vanlig blod klump. Det som er rart er at nå har mensensmertene egt gitt seg •_• ikke at jeg klager men hva faen egt? Jeg googla litt og det var mange som hadde opplevd det samme men da var det spontanabort. Jeg har ALDRI hatt sex så jeg tror vi kan utelukke det lol

SVAR

Besvart 10.08.2019 18:23:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurer du på hvordan du får tak i prevensjon, hvordan du starter opp eller hva du gjør om du glemmer å ta det når du skal. Her får du svar.

 

Les mer
attach_file

Utflod – til nytte og bekymring

Utflod fra skjeden er noe alle kvinner har. Normal utflod holder underlivet friskt og gir god glid ved samleie. Hvis utfloden endrer seg kan det være et tegn på at noe er galt.

 

Les mer
attach_file

Vanlige bivirkninger av p-piller og annen hormonell prevensjon

Alle medikamenter som du tar har en virkning, men også potensielle bivirkninger. Her finner du en oversikt over hvilke bivirkninger de ulike hormonelle prevensjonsmetodene kan gi.

 

Les mer
account_circle