Hopp til hovedinnholdet

Liten rød klump på penis, er litt redd. Har du noen tips?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

For en liten stund siden fikk jeg en liten rød klump på siden av penisen, den sitter ganske mitt på penisen. Jeg prøvde å få den vekk med å klø litt på den. Dagen etter stakk den lenger ut av penisen og var enda mer rød, men den var litt hvit/gul på tuppen. Jeg klemte på den som en kvise og noe gult/hvit kom ut. Et par dager senere klemte jeg igjen og da kom en bitteliten gul ish klump ut av den. Dagen etter/idag er den blå og jeg klemte på den så kom det ut blod. Jeg er litt redd og vet ikke hva jeg skal gjøre, noen tips?

SVAR

Besvart 10.08.2019 18:58:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Små og store penisplager

Ser du noe på penis som ikke har vært der før? Noen plager er ufarlige og forsvinner av seg selv, andre er mer alvorlige og må behandles. Her er en oversikt.

 

Les mer
account_circle