Hopp til hovedinnholdet

Røde prikker på penishodet og underforhud etter sex.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Er en ung mann på 20 år. Skal holde meg kort. Har testet meg for klamydia 2 ganger, begge gangene var negativ. Har hatt kjæreste de siste 6mnd og hun har også testet negativt for klamidya. Testet oss for 5 mnd siden. Men etter st jeg har hatt samleie med henne 2-4 ganger så får jeg små røde prikker på penishodet og under forhuden. Hva kan dette være? Det går bort etter ca 2 dager og kommer tilbake etter jeg har hatt sex med min kjæreste. Har ingen symptomer bortsett fra dette. Kan det være sopp?

SVAR

Besvart 19.08.2019 20:11:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Små og store penisplager

Ser du noe på penis som ikke har vært der før? Noen plager er ufarlige og forsvinner av seg selv, andre er mer alvorlige og må behandles. Her er en oversikt.

 

Les mer
account_circle