Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor svinger vekten så mye?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er 14 år har nettop begynt i 9. Klasse. Jeg er ikke så utrolig høy jeg er omtrent mellom 155-157, jeg har forskjellig vekt hver dag hva kommer dette av? Noen dager veier jeg 47.0 kg og den andre dagen 48.5kg og det går fra 47kg-50kg forstår ikke helt hvorfor. ++ er dette normalt og jeg føler meg ganske tjukk selv om mamma og senest igår en jeg kjenner sa at jeg hadde blitt så tynn så føler jeg meg fortsatt tjukk når jeg ser i speilet å sånt.

SVAR

Besvart 27.08.2019 21:25:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Føler du på kroppspress?

Fra vi er unge blir vi utsatt for skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok. Men det trenger ikke å være sånn.

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Lurer du på hva det er vanlig å veie?

Alle kropper er forskjellige, så det er umulig å si. Lurer du på hvilken vekt som er normalt for deg, bør du snakke med en lege eller helsesykepleier.

 

Les mer
account_circle