Hopp til hovedinnholdet

Jeg har mørke hår på rumpeballene

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er helt fortvilet. Har i hele puberteten hatt hår, mørke hår, på rumpeballene. Når jeg søkte det opp er det eneste som kommer «hår i rumpa» og ikke på rumpa, og dette får meg til å føle at jeg er den eneste som må barbere rumpeballene. Jeg hater det, og merker det svekker selvtilliten min. Tør ikke vise meg naken, for er redd folk skal kommentere at jeg har kvisete og ekkel rumpe, noe jeg føler jeg har. Når jeg gikk på videregående var jeg opptatt av å se om flere slet med dette, men alle hadde så myke og plettfrie rumper. Jeg er så lei av å måtte barbere meg der, noe som gjør at jeg får kviser og jeg hater dette virkelig! Jeg lurer på om dette er normalt, og hvordan jeg eventuelt kan bli kvitt det og få en normal og myk rumpe?

SVAR

Besvart 29.09.2019 11:29:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Skal du fjerne hår eller ikke?

Du bestemmer selv om du vil fjerne hår på kroppen og i ansiktet eller ikke. Her får du noen tips og råd om hårfjerning.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle