Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor har jeg hvite prikker på penis?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en gutt på 16 år som har mange hvite prikker på egentlig hele undersiden av hele penis skinnet. Har også disse hvite prikkene på testikklene. Har en rød strek under penisen som er ganske smal fra det øverste laget av forhuden som bli tykkere når den streken nermer seg trstikklene. Hva kan dette være? Å visst det ikke er talgkjertler. Hva kan det være?

SVAR

Besvart 22.10.2019 21:14:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Små og store penisplager

Ser du noe på penis som ikke har vært der før? Noen plager er ufarlige og forsvinner av seg selv, andre er mer alvorlige og må behandles. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle