Hopp til hovedinnholdet

Jeg hater puppene mine og de ødelegger livet mitt.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg hater puppene mine, de ødelegger livet mitt, alle vennene mine har små pupper og kan gå uten bh og gå i stramme ting, mens jeg har sinnsyke bryster og bruker 75E jeg kan aldri gå i bikini, jeg kan aldri gå i stramme ting, jeg kan aldringå med bare en bh, keg må alltid gå med eg dødstor genser, og en bh, og 2 sports bher over. Jeg får kommenterer på det hele tiden og jeg lirer på om det er noe som helst å gjøre for å gjøre de mindre, og blir de mindre hvis jeg går ned i vekt? Er 170 og veier 62 kg, puppene går og utover trening osv og jeg klarer ikke å springe forran folk

SVAR

Besvart 15.10.2019 20:38:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er puppene mine normale?

Alle jenter får pupper. Noen får store, noen middels, andre får små.

 

Les mer
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Føler du på kroppspress?

Fra vi er unge blir vi utsatt for skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok. Men det trenger ikke å være sånn.

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
account_circle