Hopp til hovedinnholdet

Er det dumt å starte med p-piller?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg plages en del de to første dagene under mensen med magesmerter og tar bare vanlig smertestillende mot det, men det funker ikke spesielt bra. Har hørt at man får lettere mensen av å gå på P-piller og at det også er mulig å skippe den. Jeg er ikke seksuelt aktiv enda og har ingen partnere, men er godt åpen for det. Det jeg lurte på var om det er dumt å ta P-piller selv om jeg ikke har sex? Når jeg har nevnt dette for moren min så har hun bare avfeid det som om jeg bare vil det for å kunne ha sex. Jeg vil heller ikke påstå at smertene er kjempeille, men samtidig så er det noe jeg plages med hver måned. Hun kan jo umulig vite hvordan det er for meg. Hva synes dere?

SVAR

Besvart 21.10.2019 18:50:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurer du på hvordan du får tak i prevensjon, hvordan du starter opp eller hva du gjør om du glemmer å ta det når du skal. Her får du svar.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle