Hopp til hovedinnholdet

Kroppspress

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Kroppspress Hei, har fra jeg har vært 13 år gammel tenkt på hvor mye jeg veier. I det siste har det blitt verre og jeg tenker daglig på hva jeg spiser. Selv om jeg synes jeg er tjukk så spiser jeg godteri om jeg får lyst på det. Jeg veide 59 før men har gått opp til 65 nå og er 174 høy. Jeg kaster aldri opp, men synes det er slitsomt og hele tiden tenke på hvordan jeg ser ut. Skjønner heller ikke hvorfor jeg spiser usunt når jeg synes jeg er for tjukk. Hva skal jeg gjøre for å få tankene av dette? Og er dette en spiseforstyrrelse?

SVAR

Besvart 26.10.2019 19:18:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Har jeg en spiseforstyrrelse?

Grensen for når et anstrengt forhold til mat og kropp går over i en spiseforstyrrelse er glidende. I denne artikkelen finner du noen svar som er til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle