Hopp til hovedinnholdet

Hvordan gå ned i vekt rundt magen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har dårlig selvtillit, jeg føler jeg legger på meg av hver minte ting jeg spiser, og det tror jeg at jeg gjør! Jeg legger fort på meg på magen! Dette sliter jeg veldig med, for jeg begynner bare å gråte av å se hvor feit jeg er. Jeg trener noen ganger i uken, men jeg legger på meg fordet?! Hvordan skal man bli tynnere, rundt mageparriet, hvor få flat mage, jaja jeg vet at jeg må spise sunt osv og ha ett bra kosthold, men hvordan jeg gjøre det på en annen måte og? Jeg spiser ganske mye, for jeg elsker mat!! Sååå, hvordan bli tynn på magen! (Håper på ett svar ikke bare noen linker) tusen takk på forhånd, betyr mye!!

SVAR

Besvart 07.11.2019 13:06:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
attach_file

Føler du på kroppspress?

Fra vi er unge blir vi utsatt for skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok. Men det trenger ikke å være sånn.

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Når ser du resultatene av treningen?

Mange lurer på hvor raskt man kan se resultater og oppleve effekt av trening. Det er ikke noe fasitsvar på dette og det avhenger blant annet av gener, hva man trener og kosthold.

 

Les mer
account_circle