Hopp til hovedinnholdet

Plaget av prostatitt, kan bakterier på badet være årsaken?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg er gutt 20 som har fått konstantert prostatitt hos urolog for 3 år siden. Jeg har gått med dette av og på, men det siste året har jeg vært helt uten symptomer. Men for 3 måneder siden fikk jeg dem tilbake, jeg tok en tur til helsestasjon og sjekket at dette ikke var på grunn av klamydia. Tisset mitt er både plakket og lukter rart, muligens som cornflakes. Over disse tre årene har jeg onanert relativt mye. Ikke at det plager meg, men det fikk meg til å tenke på hva grunnlaget for denne gjentatte "betente"/"irriterte" prostataen kunne være. Det jeg derfor lurer på er om at det kan komme bakterier fra hennene mine når jeg onanerer som skaper infeksjon? Jeg pleier å bruke dopapir fra badet å tørke tissen med underveis og etter. Jeg leste nylig en artikkel om at når man trekker ned i toalettet så kastes bakterier rundt på hele badet. Kan det være at dette papiret er fullt av tarmbakterier som skaper gjentatt prostatitt? Er det sannsynlig at jeg blir infertil om dette fortsetter?

SVAR

Besvart 02.12.2019 11:54:10
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Små og store penisplager

Ser du noe på penis som ikke har vært der før? Noen plager er ufarlige og forsvinner av seg selv, andre er mer alvorlige og må behandles. Her er en oversikt.

 

Les mer
account_circle