Hopp til hovedinnholdet

Går konstant å er redd for å bli homofil.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei går konstant å er redd for å bli homofil... dette plager meg veldig å hindrer meg nesten litt i det sosiale liv. Når jeg skal ha sex med jenter sliter jeg på å holde ereksjonen oppe fordi jeg har disse tankene. Det er nesten så ille at jeg ikke tørr å se på andre gutter... jeg har hadd perioder hvor jeg har vært sikker på at nå har jeg blitt homo åsså har jeg gråt å vært deprimert åsså elsker jeg plutselig damer igjen. Jeg blir aldri kåt lengre å dette er også en grunn til at jeg bekymrer meg fordi jeg ikke blir kåt så fort som jeg pleide... jeg har et lite forhold med en jente nå å når hun er i nærheten å begyner å ta på meg nedentil å vi kysser har jeg veldig bra ereksjon men når jeg tar av hun klerne å skal putte den inn mister jeg det. Å selv om jeg har ereksjon føler jeg meg ikke spesiellt kåt. Hva er det som skjer, hjelp meg plis. Å det med å ta tiden til rådighet funker ikke. Jeg får jo ereksjon av hun så hva skal jeg si kan jo ikke være 100% homo da tenker jeg?

SVAR

Besvart 07.12.2019 10:33:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kåt, men kroppen reagerer ikke?

Sliter du med å få kroppen din til å fungere som forventet når du er kåt? Les om hva årsaken kan være og hva kan du gjøre.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit i senga

Er du sjenert og redd for å ikke være god nok i senga? Å bli tryggere på deg selv i slike situasjoner, vil gjøre sex til en bedre opplevelse for deg.

 

Les mer
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Dette kan en sexolog hjelpe deg med

Sexologer svarer på mange spørsmål på ung.no. De har også praksis rundt om i landet. Hvor kan du finne en, og hva kan de hjelpe deg med?

 

Les mer
attach_file

Kåt, men får ikke ereksjon

"Skulle ha sex i går og var skikkelig kåt, men når vi skulle igang ville ikke kuken få stå." Hvorfor skjer dette?

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle