Hopp til hovedinnholdet

Smerter i underlivet etter å ha hatt sex

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg hadde sex for rundt tre uker siden. Helt siden dagen etter så har jeg hadd utrolig vondt i skjeden å det går ikke over. Det svir også når jeg tisser, jeg må veldig ofte på do og det er vondt veldig lenge etter det også. Smertene er der hele tiden, de går aldri vekk. Det er så vondt at jeg kan begynne å grine av det. Å jeg vet ikke hva det kan være...jeg er så fortvilt fordi det er ingen jeg kan spørre om hjelp ifra, jeg kan jo ikke fortelle at jeg og kjæresten har hatt sex når jeg er 14. Mamma hadde drept meg. Men jeg klarer ikke denne smerten mere. Jeg har dradd hjem ifra skolen på grunn av dette og sagt at jeg har hatt vondt i magen. Det kan jo ikke være noe kjønnssykdom siden det var første gangen til begge to og vi brukte kondom, men kondomen sprakk fant vi ut senere. Men det kan jo ikke ha noe å si det? Men hva er det som er galt med meg? Hvorfor er det så vondt, å hvorfor går det ikke bort?

SVAR

Besvart 12.01.2020 11:15:13
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer, andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
account_circle